Szolgáltatások

Tervezés

Átalakításnál, felújításnál, építkezésnél a helyszíni felmérés után, a megrendelő elképzeléseit figyelembe véve és a funkcionális térszervezést szem előtt tartva bútorozási vázlatterv, koncepcióterv készül. Majd következik a berendezési terv, anyagok és színek kiválasztása, látványtervek, kiviteli tervek, így gépészeti-, elektromos adatszolgáltató terv, burkolatkiosztási terv elkészítése, valamint egyedi, beépített jellegű bútorok tervezése a lakberendezési elvárásoknak megfelelően és a betervezett bútorok, anyagok konszignációjának összeállítása,. A tervezési folyamat során a tervek értelmezésére, megértésére konzultációk, CAD rajzok, fotorealisztikus látványtervek, anyagminták állnak a Megbízó rendelkezésére. A tervek megvalósítását a társtervezőkkel, kivitelezőkkel történő egyeztetés segíti.

Új építés esetén célszerű már az építkezés elkezdése előtt kérni az építész által készített alaprajzok áttekintését a Megrendelő igényeinek, elképzeléseinek megfelelő bútorozhatóság, optimális térszervezés kialakítása céljából.

Tanácsadás

Egy gyönyörűen berendezett lakásban, házban is érezheti úgy, hogy a kész enteriőr nem az igazi, vagy ha csak kisebb változtatást szeretne, akkor javasolt a lakberendezői tanácsadás igénybe vétele. Ekkor a Megbízó elvárásaihoz, az általa előre meghatározott költségkerethez igazodva lakberendezési tárgyak, kiegészítők, beszerzési források ajánlása történik helyszíni konzultációval egybekötve, hogy otthona igazán különleges és egyedi legyen.